In toamna vom avea un nou santier in sectorul 4. Incep lucrarile la un pasaj peste Soseaua Berceni

Soseaua Berceni

Credeati ca am scapat de santiere in sectorul 4? Primaria spune ca din toamna vor fi demarate noi lucrari la “un proiect de mare anvergura”, care vizeaza construirea unui pasaj suprateran peste Soseaua Berceni.

Mai exact, pasajul, care va traversa Soseaua Berceni, va fi construit la intersectia strazilor Turnu Magurele – Ion Iriceanu. Dincolo de disconfortul generat de santier, ideea nu e rea mai ales ca intersectia este, intr-adevar, una dintre cele mai aglomerate din sector.

„Noul pasaj va contribui la inchiderea facila a inelui median de circulatie al Capitalei, mai ales in conditiile in care problemele legate de pasarela ce traverseaza raul Dambovita, la granita dintre Sectorul 4 si Sectorul 3, au fost rezolvate, urmand ca obiectivul sa fie dat in folosinta in perioada urmatoare”, se arata intr-un comunicat de presa.

Pasajul va avea o lungime de 140 de metri, 15 metri inaltime si, pe langa betoane, primaria promite si amenajarea cu spatii verzi “a intregii zone adiacente”.

Proiectul va costa 57 de milioane de lei. Ce nu aflam din comunicatul de presa al primariei este si cat vor dura lucrarile. Speram ca mai putin decat la Pasajul de la Piata Sudului.

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: Nicusor Dan, avans de aproape 9 procente fata de Gabriela Firea in intentia de vot a bucurestenilor!

2 Comments

  1. cornes

    iulie 9, 2020 at 7:24 pm

    Baluta mai face o lucrare dupa ce tocmai a terminat acea intersectie. Adica strica iar tot. Clanul Sportivilor like this!

  2. M M

    iulie 10, 2020 at 11:41 am

    Încă un pasaj fără tramvai prevăzut pe inelul median?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 + one =