De La Cititori: Nu ne putem odihni noaptea din cauza zgomotului facut de indivizii din fata caselor de pariuri

pariuri

Daca e sa aruncam o privire prin Bucuresti in general si prin sectorul 4 in special observam, fara niciun fel de efort, ca toate zonele sunt impanzite de case de pariuri sportive. Cel putin in ultimii cinci ani aceste afaceri s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Nu numarul mare al acestora este problema, insa, ci ca in fata caselor de pariuri sportive se strang, nu de putine ori, indivizi dubiosi, beti si care fac scandal pana tarziu dupa miezul noptii.

Pe aceasta tema ne scrie si una dintre cititoarele Sectorul4LIVE, care intreaba daca nu cumva primaria si Politia Locala ar putea face totusi ceva pentru a mai “spala” lipsa de civilizatie. “Sincer, as dori ca la casa de pariuri de pe Sos Giurgiului nr 121 (blocul cu Atena) sa nu se mai stranga toti agitatorii din cartier care, in afara de faptul ca sunt sub influenta alcoolului, isi fac nevoile printre masinile din parcarea blocului. In plus, injuriile sunt primordiale, iar galagia se desfasoara si dupa miezul noptii. Credeti ca se poate dupa orele 22:00 sa verifice un echipaj de la Sectia Locala evenimentele desfasurate? Macar o saptamana zilnic, poate macar in acest fel se potolesc”, ne scrie C.A.

In mod clar, si noi avem aceeasi intrebare pe care o punem Politiei Locale si administratiei de sector: Oare este chiar imposibil ca patrulele sa treaca prin zona asta si sa dea niste amenzi zdravene? Sau lucrurile, atunci cand vine vorba despre casele astea de pariuri sportive si clientii lor, sunt ceva mai sensibile? Intrebam si noi, nu dam cu parul. Apropo, Giurgiului nu este singura zona in care se intampla, zilnic, astfel de lucruri, pentru ca vorbim deja despre un fenomen in care nesimtirea unora este scapata de sub orice control de catre autoritati.

2 Comments

 1. nuca maxim ionel

  iulie 29, 2018 at 6:53 pm

  Buna ziua ,am mai facut o sesisare ,mai fac una si probabil am sa fac pana cand cineva din primaria sectorului 4 va reactiona!La adresa unde locuiesc ,SOS GIURGIULUI ,NR 72-86 ,BL.B,SC.3,sunt apartamente infestate de PLOSNITE!!!!!!!!!!!este un fenomen destul de rar,dar din pacate exista,sunt afectati copii care locuiesc in acesata scara.Problema mare este ca noi suntem depasiti de situatie si nu stim ce sa facem, cum sa combatem acest fenomen.
  VA ROG SA NU LUATI IN GLUMA!Va rog sa veniti la aceasta adresa sa faceti verificari la apartamentele infestate si sa luati masurile legale care se impun

 2. Catalin

  iulie 30, 2018 at 9:46 am

  Sos Berceni – idem. Romani care fac galagie in fata Cazino/Sala de Jocuri de noroc, intre orele 2-4 noaptea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 7 =