Iluminat festiv de sarbatori in sectorul 4: pe ce bulevarde vor fi montate luminite

bulevarde

Peste 1.200 de figurine tridimensionale, perdele luminoase și ghirlande vor fi montate pe mai multe bulevarde din Sectorul 4, în aceste zile.

Pe principalele bulevarde din Sectorul 4 a inceput deja montarea instalatiilor de iluminat, astfel incat, de Ziua Nationala a Romaniei, cand se sarbatoresc 100 de ani de la Marea Unire, toate acestea sa fie functionale, se arata intr-un comunicat de presa al primariei de sector.

“În acest an vor fi iluminate festiv șapte artere principale din sector. Este vorba despre Șos. Olteniței, Bulevardele Brâncoveanu, Berceni, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai și Calea Văcărești. De asemenea, vor fi montate decorațiuni speciale în câteva din cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești și Apărătorii Patriei. Ne-am fi dorit să avem astfel de instalații în tot sectorul, dar am preferat să cheltuim mai puțin pe iluminatul de Sărbători, pentru că avem nenumărate investiții în derulare, care necesită resurse financiare importante”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Compania care se ocupa de montarea luminitelor decorative este Luxten, dupa cum mai anunta primaria.

Toate instalatiile de iluminat vor fi functionale incepand din 1 Decembrie 2018.

1 Comment

  1. Tănase Serban

    noiembrie 24, 2018 at 1:13 pm

    Ați dat bani pe betoane, luav-ar sa va ia….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 + 10 =