Sectorul 4 va avea primul patinoar olimpic din Bucuresti!

patinoar

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat ieri, pe Facebook, demararea primului proiect de construire a unui patinoar olimpic in Bucuresti. Va fi primul patinoar construit in ultimii 68 de ani!

Stim ca de la promisiune pana la materializarea ei e o cale destul de lunga, dar cel putin in sectorul 4 majoritatea proiectelor anuntate de administratia locala in ultimii ani au fost finalizate la timp. E o realitate si se vede. Speram ca la fel sa se intample si cu noul proiect privind contruirea unui patinoar, anuntat ieri de primar.

Este vorba despre constructia primului patinoar olimpic din Bucuresti. Da, Capitala Romaniei NU are nici macar un astfel de patinoar competitional, in conditiile in care, precizeaza tot Daniel Baluta, Parisul dispune de peste 30, Budapesta de 18, iar Sofia de 3.

Iata mesajul postat ieri pe Facebook de primarul de la 4 si mai jos cateva capturi de ecran dintr-un filmulet postat tot de edil pe reteaua de socializare:

“Câți dintre dumneavoastră cunoașteți copii care patinează sau fac hochei?

Ați văzut vreodată un spectacol de balet pe gheață sau ați trăit, din tribune, emoțiile unui meci de hochei? Sunt sigur că prea puțini.

Motivul este unul simplu: Bucureștiul este singura capitală europeană care nu are patinoar competițional. Parisul are peste 30, Budapesta 18, iar Sofia are 3 astfel de patinoare.

După cum v-am anunțat deja, în curând, noi, Sectorul 4 vom demara, după mai bine de 68 de ani în care nu s-a mișcat nimic în domeniu, construcția unui patinoar olimpic.”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =