Atentie! Au intrat in vigoare sensurile unice in Zona Triunghiul Berceni

Triunghiul Berceni

Cu treaba asta se lauda primaria locala acum vreun an de zile, iar acum iata ca lucrurile s-au si petrecut. Problema este ca intrarea in vigoare a noilor sensuri unice din zona Triunghiul Berceni nu a fost anuntata de nimeni si, prin urmare, soferii au fost luati prin surprindere si s-au pomenit ca intra cu masinile pe sens interzis.

N.M.: “Din aceasta dupa-amiaza (marti 16 oct. – n.r.) au intrat in vigoare faimoasele sensuri unice denumite “Triunghiul Berceni” si au reusit sa dea peste cap toata circulatia. Nu a anuntat nimeni nimic, ne-am trezit ca nu am putut ajunge acasa si a trebuit sa ocolim sa invatam noile sensuri in timp ce de pe interzis veneau zeci de masini. O nebunie!”, ne scrie unul dintre cititori.

Din pacate,  nu am reusit pana acum sa obtinem mai multe informatii de la autoritati privind noile sensuri unice intrate in vigoare in zona Triunghiul Berceni. Singurele date provin de la cititorii nostri:

C.M.C.: “Strada Parincea este cu sens unic si se intra dinspre Berceni. Pe strada Ciochina s-a instituit sens unic de pe Oltenitei acum, inainte era de pe Berceni”

Vom reveni cu noi informatii legate de subiectul Triunghiul Berceni. Articol in actualizare.

6 Comments

 1. Andrei

  octombrie 17, 2018 at 2:21 pm

  Exclusiv in Romania, Bucuresti, Sector 4. Incredibil. Chestiile astea se fac cu ceva trambitare ca altfel pot avea loc accidente. Niste tampiti.

 2. Anonim

  octombrie 17, 2018 at 3:22 pm

  Tot sectorul 4 este dat peste cap. Se schimbă sensurile peste noapte! Peste tot borduri noi! Vă bateti joc de bani! Politia locală ridică masini aiurea fără să asigure parcări. Nu avem dreptul decât să plătim taxe si impozite! Niște gaozari!

 3. Dan

  octombrie 17, 2018 at 6:05 pm

  De ceva timp noile semne au fost instalate si acoperite cu folie de plastic. Cei ce trec zilnic pe acolo le-au vazut probabil si isi puteau imagina ca urmeaza sa devina functionale. E important ca macar cateva zile sa nu stea Politia la vanatoare, ci poate doar la atentionare. Soferii oricum se inteleg si inteleg situatia. Eu unul nu-mi dau seama cum trebuia anuntat…

 4. Florin

  octombrie 17, 2018 at 8:12 pm

  Pe strazile care aveau deja sens unic s-au inversat (pe Voila era sens unic catre sos.Berceni-acum este catre sos.Oltenitei;pe strada Ciochina era sens unic catre sos.Oltenitei,acum este catre sos.Berceni).

 5. Nicu

  noiembrie 18, 2018 at 11:14 am

  La mine a stat la vanatoare. Am luat amenda 290 lei fara sa imi dau seama. Ma uitam la masina de politie ca avea girofarele pornite. Credeam ca e un accident ceva…. erau 4 masini oprite in drum. Am trecut de semnul de interzis si am mai mers 20m. M-a oprit politia si m-a sanctionat.
  Niste nenorociti. Putea sa de avertisment, dar fiin ca erau indicatoarele in uz de 24h!!!

 6. Florin

  iunie 10, 2019 at 8:09 am

  Pe Panselelor a-ti facut un rahat. ca sa ajung din spatele blocului in fata situat pe Berceni trebuie sa ies in Oltenitei sa fac doua intersesctii si sa revin pe Berceni ! Maxim am zis !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 2 =