(VIDEO) Sofer bucurestean, sicanat in trafic de catre politisti pe bulevardul Obregia

sicanat in trafic

Daca va gandeati ca doar soferii bucuresteni sunt indisciplinați in trafic, ei bine, nici Politia Romana nu se lasa mai prejos.

Imagini socante s-au derulat saptamana trecuta in sectorul 4 al Capitalei, pe bulevardul Alexandru Obregia. Un sofer a fost sicanat in trafic chiar de catre un echipaj de politie! Totul s-a petrecut la intersectia cu strada Straduintei, cand soferul in cauza nu le-a acordat prioritate politistilor.

Oamenii legii incercau sa forteze intrarea pe bulevard, aflandu-se in acel moment pe interzis, pe o strada cu sens unic si fara sa aiba puse in functiune semnalele sonore sau luminoase. Nervosi, politistii l-au urmarit, iar in momentul in care au ajuns in dreptul lui au claxonat si au tras de volan dreapta, pentru a-l intimida.

Soferul agresat a declarat ca ar fi depus deja plangere in acest sens.

3 Comments

 1. Cn

  martie 20, 2019 at 6:21 pm

  Lipsa iluminat stradal chiar in rond METRO din 5 corpuri de iluminat nu functioneaza nici macar unu ……zona este dezastru capitol iluminat

 2. Cn

  martie 20, 2019 at 6:23 pm

  Lipsa iluminat stradal chiar in rond METRO din 5 corpuri de iluminat nu functioneaza nici macar unu ……zona este dezastru capitol iluminat….

  • Marian

   martie 22, 2019 at 5:51 pm

   Si nu v-ati gandit sa trimiteti o sesizare la Luxten? Pe o pagina de net nu se rezolva nimic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + sixteen =