Sondaj CURS: 46% dintre respondenți consideră că activitatea primarului general este proastă

Cel mai recent sondaj de opinie la nivelul Capitalei arată că majoritatea bucureștenilor sunt nemulțumiți de actuala administrație și că Nicușor Dan a pierdut încrederea cetățenilor.

Rezultatele sondajului nu sunt însă surprinzătoare, având în vedere că activitatea actualului primar s-a concentrat în primul rând pe recuperarea dezastrului lăsat în urmă de fostul edil al PSD, Gabriela Firea, mai exact datorii care până de curând blocaseră conturile și toată activitatea Primăriei Capitalei. Și nu credem că mai trebuie să precizăm că Nicușor Dan pierde procente din electorat, tocmai pentru că a fost singurul care a pus piciorul în prag și a oprit robinetul de pierderi, reușind să înceapă anul acesta cu datorii zero la PMB, să determine agențiile financiare să îmbunătățească ratingul Capitalei, fără însă ca aceste lucruri să se vadă în concret. Pentru asta este nevoie de timp, dar nimeni nu mai pare să înțeleagă asta.

Cel mai probabil, la alegerile viitoare din 2024, Nicușor Dan va pierde mandatul și vom avea din nou un primar PSD.

Iată ce spune sondajul efectuat de CURS în luna aprilie, pe un eșantion de 1012 respondenți, cu o marjă de eroare de +/- 3%

Puteti vedea toate datele sondajului de opinie realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 9 =