Doua anunturi importante de la primarul sectorului 4: A inceput plombarea strazilor, iar pe Soseaua Berceni a fost montat un radar!

Soseaua Berceni

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat demararea lucrarilor de reparare a soselelor din sector, dar si ca pe soseaua Berceni a fost montat un radar pentru a-i mai tempera pe unii soferi care apasa prea tare pedala de acceleratie.

Astfel, primarul anunta ca lucrarile de plombare a soselelor din sector ar fi trebui demarate mai demult, insa vremea ploioasa din ultima perioada ar fi insemnat ca lucrarile sa fie facute in bataie de joc. In acelasi timp, primarul spune ca asteapta si sugestii legate de locurile unde ar trebui sa intervina primaria pentru reparatii.

“Acum, însă, că vremea s-a îmbunătățit intrăm în forță atât pe bulevardele principale, cât și pe străduțele dintre blocuri. Noi avem un recensământ al locurilor unde trebuie să intervenim în regim de urgență, dar aștept în secțiunea de comentarii și locații unde dumneavoastră ați întâlnit probleme.”, a scris edilul.

Un nou radar pe Soseaua Berceni!

Potrivit primarului, noul radar care a fost amplasat pe Soseaua Berceni va furniza datele inregistrate Politiei Rutiere, deci nu este pus acolo doar pe post de sperietoare.

Radarul este montat in zona sensului giratoriu tocmai pentru ca, dupa cum o spune si primarul, largirea soselei Berceni de la doua la patru benzi ii determina pe unii sa apese pedala de acceleratie mai mult decat ar trebui, iar pericolul de accidente a crescut mai ales in zona statiilor de metrou.

“Prin urmare, pentru a-i tempera pe vitezomani, am montat un sistem automat de măsurare a vitezei, iar datele pe care acesta le va înregistra vor fi puse la dispoziția Poliției Rutiere. Așadar, respectați regulile de circulație!”, a mai spus Baluta pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 − 1 =