UTILE: STB-ul actualizeaza aplicatia InfoSTB cu reteaua de metrou si plata prin SMS

InfoSTB

Aplicatia InfoSTB, un ghid de planificare a rutei in Regiunea Bucuresti-Ilfov lansata in luna aprilie 2019, a fost imbunatatita pe baza observatiilor si sugestiilor primite de la utilizatori, anunta compania.

Astfel, in continutul informatiilor a fost integrat programul de transport al metroului (operator Metrorex SA), a fost inclusa achizitionarea titlurilor de calatorie prin SMS direct din aplicatie, precum si afisarea denumirii statiilor in pagina principala a InfoSTB.

“Odata cu integrarea traseelor operatorului Metrorex, rutele propuse de aplicatie vor tine seama de statiile de metrou, devenind astfel mai eficiente, cu un timp redus intre punctul de plecare si cel de sosire.

Achizitionarea titlurilor de calatorie prin SMS va fi mult mai facila prin intermediul aplicatiei, avand in vedere ca aceasta sugereaza un mesaj predefinit pentru a fi transmis in functie de titlul de transport dorit.”, se arata intr-un comunicat al STB.

De asemenea, statiile vor fi identificate mai usor pe harta, avand in vedere ca denumirea acestora va aparea in pagina principala, iar odata cu selectarea lor vor fi afisati timpii de sosire a vehiculelor in statie.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 − twelve =