STB a inceput operatiuni de decontaminare in toate vehiculele. Vedeti unde puteti reclama daca un autobuz nu este igienizat corespunzator

decontaminare

STB SA a demarat o actiune de decontaminare a tuturor celor aproximativ 1.600 de vehicule aflate in parcul circulant (dintre care 1.110 autobuze, 280 de tramvaie, iar restul – troleibuze).

“Procedeul utilizat este acela de a pulveriza in interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor, o ceata densa de decontaminare, pe baza unei substante speciale care distruge virusurile. Acest proces se va desfasura permanent si va cuprinde, etapizat, toate vehiculele.”, potrivit unui comunicat de presa al societatii.

STB SA mai anunta si ca, in paralel, a inceput un program de curatare a celor 480 de refugii, cu mobilierul aferent, borne, copertine, garduri de separare a caii de rulare etc. Programul dse va desfasura pe timpul noptii.

“Totodata, sunt curatati de vegetatie si vopsiti la baza un numar de aproximativ 10 la suta din cei 15.000 de stalpi aflati in administrare.”

Compania de transport face apel la calatori sa respecte eforturile angajatilor sai si pastreze curatenia, atat in vehicule, cat si in statii, dovedind un comportament si spirit civic responsabile.

Nu in ultimul rand, STB precizeaza ca, in cazul in care un vehicul aflat in traseu nu corespunde din punct de vedere al curateniei, calatorii pot comunica acest lucru, mentionand numarul de inventar/ numarul de inmatriculare si linia pe care circula acesta, la adresa de e-mail relatii.publice@stbsa.ro, pentru a se interveni operativ.

SURSA

CITESTE SI Metrorex anunta masuri pentru diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + two =