Strazile Turnu Magurele, Luica si Berceni trec in administrarea autoritatii locale: arterele urmeaza sa fie reabilitate si largite

Turnu-Magurele, Luica si Berceni

Nu stim daca ati aflat pana acum, dar ieri a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local al Sectorului 4, sedinta in care s-a luat o decizie destul de importanta pentru noi toti.

Este vorba despre adoptarea, in unanimitate, asa cum scrie pe pagina sa de Facebook Stefanel Dan Marin, a unui proiect de Hotarare prin care se solicita Primariei Capitalei trecerea in administrarea autoritatii locale a strazilor Turnu-Magurele, Luica si Berceni.

Spunem ca este o decizie importanta pentru ca aceste strazi urmeaza sa fie largite si nu doar atat. Se vor realiza sensuri giratorii si, nu in ultimul rand, dupa cum spune consilierul PMP din CL Sector 4, Stefan Dan Marin, se vor construi si parcari supraetajate.

Pare-se ca lucrurile se pun in miscare in sector in acest an, mai ales ca fostul primar interimar al Capitalei, actualmente consilier PMP in Consiliul Local Sector 4, afirma ca “atunci cand s-au pus in discutie proiecte utile pentru locuitorii sectorului 4, carnetele de partid au ramas in afara salii de sedinta“. Prin urmare, se poate!

Iata ce a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook Stefan Dan Marin:

sdm

Sursa: Facebook

2 Comments

  1. Andrei

    ianuarie 10, 2017 at 8:12 pm

    Din păcate se pot largi doar prin desființarea trotuarelor (ca spațiu verde nu mai e cazul). La Berceni se refera probabil la segmentul apărători – sos centura. Trebuie gasit un compromis in care si pietonii sa aiba un mic drept. Bine ar fi fost ca largirile sa implice in primul rand piste pentru biciclete.

  2. DanciulescuMarian

    decembrie 6, 2017 at 1:09 pm

    in zona luica nu sunt trotuare sunt nisete sosele pe care circula pietonii.nu cunosti zona.intre soseaua giurgiului si bd brancoveanu trotuarele si gradinile sunt mai mari decat soseaua in sine .pietoni sunt foarte putini deoarece in zona nu sunt obiective comerciale.TREBUIESC LARGITE pentru ca a devenit un infern circulatia in zona .De la bd Brancoveanu pana la Bd Metalurgieri este mai rau.Merg zilnic de la Uioara pana la Racovita un drum de 5 minute maxim pe care il fac in aproximativ 30 de minute .Absurd .LARGITI va rugam soseaua cat mai repede pentru ca se va bloca total traficul in zona

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nine + 14 =