Primaria Sectorului 4 vrea sa subventioneze costurile de incarcare a masinilor electrice

masinile electrice

Am gasit aceasta informatie pe pagina de Facebook a Directiei Mobilitate Urbana 4. Pe scurt, daca un astfel de proiect va fi aprobat de catre Consiliul Local, posesorii de masini electrice ar putea sa se bucure de subventionarea partiala a costurilor de incarcare a acestor mijloace de transport nepoluante.

“Este in stadiul de pregatire un Proiect de HCL privind subventionarea costurilor de incarcare a masinilor electrice pentru cetatenii sectorului 4 care au in proprietate un autovehicul full electric, inclusiv pentru persoanele juridice, in limita a 50 km/zi, cu decontarea trimestriala a cheltuielilor”, potrivit postarii publicate pe pagina amintita.

Ramane sa urmarim subiectul si sa vedem cand va aparea si acest proiect de hotarare si, mai ales, daca el va fi adoptat sau nu in sedintele viitoare ale Consiliului Local.

Initiativa nu este deloc una rea, chiar daca momentan se adreseaza unui numar restrans de potentiali beneficiari. Ideea principala, credem noi, este ca se incurajeaza trecerea la autovehiculele electrice.

1 Comment

  1. Ebi

    November 20, 2022 at 10:20 am

    Am zambit un pic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 9 =