Surprinzator! Bucurestiul, pe locul trei intr-un top mondial al celor mai frumos iluminate orase de Craciun

Targul de Craciun

Portalul MSN.com a realizat un clasament al celor mai frumos iluminate orase de Craciun si, surpriza de proportii, Bucurestiul se afla pe locul 3!

Bucurestiul se afla pe locul 3 in topul celor mai frumos iluminate orase in sezonul sarbatorilor de iarna, scrie Ziarul Financiar, citand informatiile publicate de catre portalul MSN.com, si este, probabil, pentru prima data cand Capitala Romaniei isi face loc intr-un asemenea clasament, alaturi de celebre destinatii de turism de Craciun, precum Berlin sau Paris.

Cei de la MSN.com, scrie Ziarul Financiar, recomanda vizitarea Bucurestiului in aceasta perioada datorita “celui mai frumos spectacol de Craciun”, in Piata Universitatii.

De precizat este ca in topul celor de la MSN, Parisul se afla pe primul loc, urmat de Berlin.

Trebuie sa recunoastem ca stirea este in sfarsit una care ne face sa fim mandri de Bucuresti (fara ca acest lucru sa insemne ca uitam de nenumaratele probleme pe care Capitala le are si pe care le resimtim, ori in trafic, ori din cauza unor servicii de calitate indoielnica).

Pe de alta parte, ne incearca si un sentiment de amaraciune, pentur ca in acest an, Primaria Sectorului 4 nu a mai amenajat nici macar o singura artera cu beculete si luminite de Craciun. Moltivul? Nu am reusit sa obtinem de la primarie niciun raspuns pe acest subiect pana la ora redactarii acestui articol. Probabil ca bugetul foarte mic de care dispune administratia locala este cauza pentru care sectorul nostru arata un pic cam trist in aceasta perioada.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 5 =