Primăria Capitalei va organiza în acest an Târgul de Crăciun. Se caută parteneri privați

Targul de Craciun 2022

O veste bună pentru cei care au deja pe buze întrebarea ”vom avea sau nu târg de Crăciun anul ăsta?”. Primăria Capitalei anunță că deja caută parteneri comerciali  în vederea organizării Târgului de Crăciun 2022, care va avea loc în Piața Consituției între 30 noiembrie si 26 decembrie.

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti dă startul înscrierilor la Târgul de Crăciun 2022, ce va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piața Constituției.

”În vederea organizării târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers, se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022.

Formularul de înscriere precum și documentele solicitate în vederea înscrierii vor fi completate, semnate și transmise conform Regulamentului privind organizarea Târgului de Crăciun 2022 din București – Piața Constituției, la sediul instituției din str. Lipscani 86 – 90 ,sector 3 București. 

Notă: Eventualele solicitări de clarificare se pot formula la adresa de e-mail secretariat@arcub.ro până cel târziu în data de 19 octombrie ora 16:00. Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificare vor fi transmise în termen de o zi lucrătoare de la data primirii acestora.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB.

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: 3 experți externi, un membru desemnat de Primarul General al Capitalei, un reprezentant din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București. Un reprezentant din partea ARCUB va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție. 

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului pot fi accesate și descărcate de pe link-urile de mai jos:

Și primarul General, Nicușor Dan, anunță evenimentul pe facebook:

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022.

Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment – devenit o tradiție a Capitalei – să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă.

Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022.”

SURSĂ / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 16 =