Târgul de Crăciun București 2023! Programul ACTUALIZAT!

Primăria Capitalei a publicat pe site-ul instituției PROGRAMUL ACTUALIZAT al Târgului de Crăciun București 2023, care își va deschide porțile pentru vizitatori joi, 30 noiembrie la orele 16:00 în Piața Constituției. Tot joi, însă de la orele 18.00, vor fi aprinse și luminile festive în București.

Vă prezentăm în continuare programul complet ACTUALIZAT al Trâgului de Crăciun București 2023:

Primăria mai anunță și că celebra „Caravană Coca-Cola ajunge în Târgul de Crăciun București, chiar în ziua de deschidere a acestuia, unde va staționa și va putea fi admirată de vizitatori, înainte de a-și continua parada prin oraș. Prieten tradițional al evenimentului, Coca-Cola oferă, de asemenea, o experiență unică, în seara de debut, printr-un concert marca Delia.

Caravana va continua să aducă magia în Piaţa Constituţiei și în zilele de 1 și 2 decembrie, cu o serie de activări speciale: de la jocurile cu bulgări de zăpadă, la atelierele de creație pentru realizarea de cadouri sau felicitări de Crăciun.”

Weekendul continuă cu activități pentru întreaga familie, într-o atmosferă magică, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Peste 130 de căsuțe ale meșteșugarilor, creatorilor urbani și producătorilor locali își așteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar și cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locație. Distracția va fi asigurată de roata panoramică, carusel și de trenuleț, dar şi de mascote și artiști animatori pe picioroange.

Ziua Națională a României, 1 Decembrie, va fi sărbătorită și în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea.

Programul artistic va fi pus în scenă de zece soliști vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar și de grupul vocal „Burnasul” din Teleorman, acompaniați de orchestra ansamblului folcloric profesionist „Cununa Carpaților”, dirijor Dan Ionescu.

De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului „Iholu” din Constanța – comunitatea aromână, precum și ale Ansamblului „Asteria” din București – minoritatea greacă.

Sâmbătă și duminică, în zona tradițională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe și Emilian & Band, fiind precedați de coruri de copii, soliști vocali și artişti instrumentiști.

Zona urbană va fi activată zilnic, atât de DJ Sets pe ritmurile remixate ale celor mai îndrăgite melodii internaționale de iarnă, precum și de muzică ambientală, asigurată de Magic FM, cel mai ascultat post de radio al sezonului. De asemenea, tot aici, puteți regăsi o selecție de food truck-uri, care vor bucura toate gusturile.

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginației. De asemenea, Casa lui Moș Crăciun își deschide porțile, încă din prima zi a târgului. Până la sosirea Moșului, spiridușii îi așteaptă pe cei mici să realizeze împreună scrisori cu dorințele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creație, specifice atât sărbătorii naționale, cât și Crăciunului.

Pentru programul acestora, puteți accesa PROGRAM ATELIERE DE CREAȚIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + 13 =