Taxele locale din Sectorul 4 se platesc in peste 4.000 de puncte din toata tara

Taxele locale

Se pare ca primaria sectorului 4 are de gand sa ne ia banii cat mai eficient in acest an, asa ca inca din prima zi a lui 2019 ne anunta cum putem sa ne platim taxele locale. Administratia locala anunta, printr-un comunicat de presa, ca programul “Fara cozi la ghiseu” demarat de Primaria Sectorului 4 aduce, din 3 ianuarie 2019, mai multe modificari in domeniul colectarii impozitelor si taxelor locale.

Incepand din prima zi lucratoare a acestui an, contribuabilii au la dispozitie pentru achitarea taxelor si impozitelor locale, pe langa cele trei sedii Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 4, mai multe modalitati de plata online, sau la distanta.

Va prezentam si noi in continuare modalitatile de plata a taxelor si impozitelor locale asa cum apar ele in comunicatul de presa al primariei:

PRIN DGITL SECTOR 4, prin site-ul www.online.dgitl4.ro

La secţiunea “Cereri tip”, puteţi descărca formularul F-16: Cerere alocare user şi parolă E-TAX;

Transmiteţi cererea completată însoţită de copia actului de identitate, certificată “conform cu originalul”, pe adresa de e-mail office@dgitl4.ro şi aşteptaţi primirea credenţialelor (“utilizator” şi “parolă”). După primirea acestora reveniţi pe www.online.dgitl4.ro, pentru a efectua plata prin logarea în contul dumneavoastră;
Puteţi trimite toate documentele necesare exclusiv online. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacţionarea pe baza de carduri bancare.

PRIN GHISEUL.RO

Dacă nu aveţi deja cont şi parolă de acces, puteţi solicita datele de acces în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor, prin confirmarea identităţii cu ajutorul unui card bancar la secţiunea “Vreau cont”, de pe pagina de internet www.ghiseul.ro. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) şi a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul şi parola vor fi trimise pe adresa de email indicată de utilizator.

PRIN PESTE 3.700 DE AUTOMATE DIN REŢEAUA SELFPAY

Pentru a-şi putea achita impozitele, taxele şi amenzile, locuitorii sectorului 4 pot plăti la orice staţie de plată SelfPay de oriunde din ţară, doar pe baza cărţii de identitate, sau a înştiinţării de plată pe care au primit-o de la DGITL Sector 4.

Sistemul SelfPay este găzduit într-o infrastructură securizată privată, cu capacitate de procesare de până la 1.000 de tranzacţii pe secundă. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

PRIN 100 DE STAŢII DIN REŢEAUA WESTACO

Reţeaua Westaco Express din benzinăriile OMV Petrom încasează taxele şi impozitele locale din Sectorul 4, în baza actului de identitate al contribuabilului.

PRIN DIRECT DEBIT

Debitare directă prin intermediul conturilor şi/sau cardurilor deschise la Raiffeisen Bank, avantajul cel mai important fiind acela că banca plăteşte în locul dumneavoastră, fără a percepe comision.

Pentru a plăti impozitele şi taxele locale prin metoda debitării directe este necesar să vă deplasaţi la banca comercială Raiffeisen Bank în vederea ridicării şi semnării unui contract de mandat privind plata prin debitare directă. Asigurarea resurselor financiare în conturi şi/sau carduri necesare acoperirii debitelor fiscale datorate este următoarea condiţie pentru realizarea debitării directe. După etapele arătate banca va face plata debitelor fiscale în mod automat, la data scadentă, în numele dumneavoastră.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 + six =