Taximetristii anunta un nou protest “spontan”, astazi, in fata Primariei Capitalei

Uber

Taximetristii din Bucuresti au decis sa organizeze, astazi, incepand cu orele 12.00, un protest “spontan” in fata sediului Primariei Capitalei. De aceasta data organizatori numai sunt asociatiile patronale, ci un ONG care apara “drepturile taximetristilor”.

Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor organizeaza acest protest in semn de nemultumire fata de masurile recente adoptate de catre Consilierii generali ai Capitalei si care se refera la combaterea pirateriei in transportul de persoane in regim de taxi.

Din comunicatul Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor, preluat de catre Mediafax, nu se intelege motivul clar pentru care se va protesta. Oricum, iata ce spune ONG-ul in comunicatul amintit: “In data de 19 decembrie 2018 ne-a fost prezentata de catre Gabriela Firea atat noua, cat si cetatenilor bucuresteni ca facand parte dintr-un set de masuri menite sa combata pirateria existenta in transportul de persoane in regim de taxi desfasurat pe raza Municipiului Bucuresti si imbunatatirea calitatii si confortul serviciului prestat cetateanului bucurestean”.

CITESTE SI: Smart City pe dracu! Bucuresti, orasul ce va ramane in veci o vagauna condusa spre evul mediu

1 Comment

  1. @Andrei

    ianuarie 10, 2018 at 10:00 am

    ce dragutz…
    tocmai ieri era o stire cu o gramada de amenzi pt taximetristii fara itp, acte, ce nu dau bon etc etc etc
    pun pariu ca si aia-s la protest…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 + 20 =