Incepe Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti B-FIT in the Street!

B-Fit

Primaria Capitalei prin ARCUB organizeaza in perioada 13 iulie – 5 august Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti B-FIT in the Street. Ajuns la cea de-a zecea editie festivalul aduce la Bucuresti patru weekend-uri de spectacole de teatru de strada.

Primul weekend de festival, care se desfasoara in puncte centrale din Bucuresti, include o gama variata de spectacole mobile, spectacole fixe si ateliere sustinute de artisti din Danemarca, Slovacia, Spania, Franta, Italia, Portugalia si Romania. Deschiderea oficiala este programata astazi (vineri, 13 iulie), de la ora 19:00, in Piata Universitatii, care este si punctul central al editiei aniversare B-FIT in the Street!

Programul primului weekend de festival incepe la ora 19:00, in fiecare zi, cu spectacole mobile in Piata Universitatii, Piateta Odeon, Cercul Militar, Teatrul National si strazile Smardan, Lipscani si Piata Sfantul Anton din Centrul istoric. Reprezentatiile de strada dureaza pana la ora 23:00, cu exceptie in seara zilei de sambata, 14 iulie, cand programul este extins cu spectacole nocturne si o parada in centrul orasului.

Vedeti PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI

Pentru desfasurarea festivalului B-Fit 2018, Birgada Rutiera a Capitalei anunta mai multe restrictii de circulatie, iar RATB va devia multe trasee ale mijloacelor de transport in comun. Vedeti DETALII PRIVIND RESTRICTIILE DE CIRCULATIE SI TRASEELE TEMPORARE ANUNTATE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 − two =