Incident periculos pe o trecere de pietoni din Sectorul 4. Cazul, cercetat ca tentativa de omor (VIDEO)

Sectorul 4

Un pieton a fost impins cu masina mai multi metri, pe o trecere din Sectorul 4 (Bulevardul Natiunile Unite). Soferul a apasat pedala de acceleratie intentionat, dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos, dupa ce pietonul, aflat pe trecere, s-a oprit in fata masinii.

Incidentul, care s-a intamplat ieri, in Sectorul 4, se putea incheia tragic. Imaginile au fost surprinse de catre ceilalti participanti la trafic si au ajuns, in scurt timp, pe retelele de socializare.

Totul a pornit de la faptul ca soferul a oprit masina mult prea tarziu si foarte aproape de pietonul care traversa, iar acesta din urma a stationat ulterior in fata autovehiculului. A urmat un conflict verbal, iar soferul enervat a apasat pedala de acceleratie, impingandu-l mai multi metri pe pieton.

CITESTE SI:  Accident: un sofer beat a avariat cinci masini pe bulevardul Tineretului

Intre timp, ceilalti participanti la trafic, care au si filmat intreaga scena, au inceput sa strige la sofer: „Bai, nu esti sanatos la cap? Il calci cu masina? Nu esti sanatos la cap, n-ai vazut ca era pe trecere?”.

Potrivit Digi24.ro, tanarul agresat ieri a facut o plangere penala , iar soferul din imagini este audiat acum pentru tentativa de omor de catre politisti.

Sursa: Digi24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + 9 =