De ce nu opreste inca Termoenergetica furnizarea de caldura. Anunt oficial

Termoenergetica

O parte dintre cititorii nostri ne-au intrebat de ce fosta RADET – Termoenergetica – nu opreste furnizarea agentului termic, in conditiile in care vremea s-a incalzit. Compania a dat publicitatii un comunicat de presa in care explica decizia de a mentine furnizarea agentului termic.

Va prezentam in continuare anuntul Termoenergetica:

“Compania Municipală Termoenergetica București anunță că, deși pe timpul zilei temperaturile exterioare înregistrează valori crescute, în prezent nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru încheierea furnizării agentului termic pentru căldură.

Pe timpul nopții se înregistrează încă valori sub 10 grade, iar prognoza meteo pentru Capitală în următoarea perioadă anunță temperaturi în scădere.

Pentru asigurarea confortului în apartamente, bucureștenii au posibilitatea reglării temperaturii cu ajutorul robineților termostatați și a repartitoarelor, sau pot opta pentru închiderea căldurii în întregul bloc. În acest caz, reprezentantul Asociaţiei de Proprietari poate transmite către Compania Municipală Termoenergetica București o cerere la adresa de email: relatii@cmteb.ro.

Vă reamintim că sezonul de încălzire se încheie în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, în conformitate cu prevederile HG 425/1994 pentru aprobarea Regulamentului de furnizare a energiei termice, art. 117, modificat prin H.G. 337/2018. Astfel, oprirea încălzirii se va face dupa trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade C, între orele 20.00 – 6.00.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 0319442 şi 0800.820.002.”

SURSA

3 Comments

 1. Tudor

  aprilie 15, 2020 at 4:59 pm

  Care ” cetățeni ” ? Noaptea e frig desi afara sunt 10 grade și sunt o grămadă de copiii și bătrâni care au nevoie de căldură Ia mai citiți anul trecut când s-au oprit ?

 2. Valentina

  aprilie 15, 2020 at 7:39 pm

  Pe bulevardul Brâncoveanu la B4 este oprita de o saptamana caldura in conditiile in care afara sunt noaptea 2-5 grade maxim. Trebuie sa stam acasa sa nu iesim dar caldura lipseste cu desavarsire. Cum comentati asta?

 3. vreau caldura

  octombrie 20, 2020 at 10:51 am

  20.10. 2020 sezonul acesta cand incepeti sa livrati caldura, au trecut 5 zile in care temeparuta a scazut mult sub 10 grade.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 − 10 =