Termoficarea din Bucuresti este la pamant – Document cu 32 de pagini de avarii!

avarii

Termoficarea din Bucuresti este la pamant, asa cum nu a fost niciodata! E o realitate. In momentul in care scriem aceste randuri, pe site-ul Termoenergetica exista un document de informare legat de avariile si functionarea sub parametri a sistemului de termoficare care contine nu mai putin de 32 de pagini. Adica mii si mii de blocuri si alte imobile NU au apa calda si caldura.

Ceea ce ne intriga cel mai mult este insa lipsa de transparenta a raportarii respective. Mai exact, daca in urma cu un an in raportare aparea inclusiv data la care a fost oprit serviciul de furnizare de apa calda si caldura, de la inceputul mandatului lui Nicusor Dan, nu mai gasim decat data estimata de repunere in functiune a serviciului. Asta pentru ca tot ni s-a promis transparenta totala!

In plus, documentul este editat permanent de catre Termoenergetica, asa ca rezolvarea unei avarii aparute, de exemplu, acum o saptamana este impinsa zilnic cu cate o zi sau mai mult.  Poftim transparenta!

Gasiti in continuare documentul despre care vorbim (pe care l-am salvat si l-am incarcat pe site-ul nostru), in care puteti vedea adresele afectate de avarii sau de functionarea sub parametri, cu precizarea ca va trebui sa aveti ceva rabdare ca sa parcurgeti toate cele 32 de pagini! De asemenea, va recomandam sa intrati pe adresa https://www.cmteb.ro/opriri/functionare_sistem_termoficare.pdf pentru a vedea daca apar modificari in lista respectiva.

VEDETI AICI LISTA CU AVARII

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 12 =