Totul despre Noaptea Muzeelor din acest an! Notati-va in calendar ziua de 12 iunie!

Noaptea Muzeelor

Dupa un an de pandemie si anularea tuturor evenimentelor publice, Romania isi revine putin cate putin. Daca anul trecut nu am avut parte de Noaptea Muzeelor, din motive de pandemie, anul acesta, desi cu o intarziere de o luna, evenimentul are loc! Se intampla pe 12 iunie, adica sambata asta, iar organizatorii au cateva suprize si chiar premiere.

De exemplu, PMB isi deschide portile pentru prima data pentru vizitatori

“Pentru prima dată, Primăria Municipiului București se deschide publicului larg și va putea fi vizitată cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor, pe 12 iunie, între 18:00-00:00, într-un eveniment care marchează deschiderea administrației locale spre cetățenii Bucureștiului. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Muzeul Municipiului București, Zeppelin și ARCEN.” Mai multe detalii AICI.

Toti cei interesari de evenimentele organizate in 12 iunie, pot afla toate detaliile, precum ce muzee participa si cu ce s-au pregatit pentru Noaptea Muzeelor 2021 pe pagina oficiala NOAPTEAMUZEELOR2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × three =