INFORMAȚII UTILE: Trafic rutier deviat sau restricționat în sectorul 4 din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră

trafic

În cel puțin 4 zone importante din sectorul 4 se mențin mai multe restricții de trafic sau traficul este deviat în aceasta perioadă, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră sau a lucrărilor utilitare de alt tip.

Vă prezentăm în continuare zonele care ar trebui evitate de șoferi în acestă perioadă din cauza restricțiilor de trafic:

  • Şos. Berceni – lucrări la noua staţie de metrou “Tudor Arghezi”;
  • Turnu Măgurele – Bd. Alexandru Obregia – Bd. Metalurgiei – realizare pasaj rutier suprateran;
  • Piaţa Eroii Revoluţiei, benzile I şi II, pe sensul dinspre Şos. Olteniţei către Calea Şerban Vodă – construire pasaj pietonal subteran;
  • Şos. Berceni (sens giratoriu – acces IMGB) – extindere reţea publică de apa potabilă şi canalizare;

Și încă o precizare importantă, chiar dacă nu vorbim exclusiv despre sectorul 4: nu uitați că la Pasajul Unirii se fac încă lucrări de consolidare şi punere în siguranţă.

Vă reamintim, de asemenea, că reprezentanții sectorului 4, care se și ocupă de lucrările de consolidare pentru Pasajul Unirii, au declarat recent, că termenul de închidere a șantierului rămâne cel comunicat inițial, respectiv luna septembrie, înainte de începerea anului școlar. Cu alte cuvinte, în mai puțin de o lună ar trebui să vedem pasajul redat în circulație.

Din păcate este greu de estimat în cât timp vor fi finalizate celelalte lucrări din sectorul 4 pe care le-am enumerat mai sus, dar vom reveni cu detalii de îndată ce le vom afla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =