Traficant de droguri care actiona in sectorul 4, retinut de procurori in timp ce incerca sa vanda 2 kilograme de cannabis

traficant

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus, astazi – 10 septembrie, retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui inculpat, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, potrivit unui comunciat de presa al DIICOT.

“In cauza s-a retinut faptul ca inculpatul a desfasurat activitati de comercializare de droguri de risc pe raza sectorului 4 al municipiului Bucuresti.

La data de 09.09.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au efectuat o actiune de prindere in flagrant a inculpatului, in timp ce incerca sa comercializeze cantitatea de 2 kilograme de cannabis.

In cursul zilei de astazi, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.”, se mai arata in comunicat

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale, precizeaza sursa citata.

SURSA

CITESTE SI: Barbat banuit de furt dintr-un autoturism in sectorul 4, retinut de politistii capitalei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one + twenty =