Tragedie in sectorul 4! Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la etajul noua!

Tragedie

Tragedie in aceasta dimineata pe soseaua Giurgiului! Un tanar muncitor a murit pe loc, dupa ce a cazut de la etajul noua al unui bloc la care muncea, direct intr-un container de gunoi.

Barbatul avea doar 22 de ani si era tatal unui copil de doar doua luni. Tragicul eveniment a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orelor 9:30. Conform observator.tv, tanarul ar fi cazut de pe o schela, dupa ce s-ar fi impiedicat.

Martorii sustin ca acesta nu era asigurat cu ham de protectie si a cazut in gol, prabusindu-se intr-un container aflat in fata blocului. Barbatul ar fi cazut cu capul pe marginea containerului metalic, decesul survenind pe loc.

Disperati, colegii de munca ai tanarului au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, SMURD si ale Politiei. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata muncitorului.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului fara viata din containerul de gunoi, iarpolitistii si inspectorii de munca au declansat anchete pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs tragedia.

Sursa: Observator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + nineteen =