Al doilea tratament antitantari. In sectorul 4 s-a intervenit pe 135 de strazi

combatere a tantarilor

Primaria Capitalei anunta demararea celui de-al doilea tratament impotriva tantarilor, iar vestea buna este ca acum s-a intervenit si pe strazi, nu doar in parcurile orasului. In Sectorul 4, operatorii PMB au aplicat tratamente antitantari, noaptea trecuta, in intervalul orar 21.00 – 05.00, pe 135 de strazi, potrivit unui comunicat de presa al PMB.

Conform sursei citate, “Echipele Companiei Ecoigienizare au intervenit noaptea trecuta pentru combaterea tantarilor, in intervalul orar 21.00-05.00, pe 632 de strazi de pe intreg teritoriul Capitalei, dupa cum urmeaza: 117 strazi din sectorul 1, 124 de strazi din sectorul 2, 83 de strazi din sectorul 3, 135 de strazi din sectorul 4, 123 de strazi din sector 5 si 50 de strazi din sector 6.”

De asemenea, spun cei de la primaria Capitalei, tot noaptea trecuta, in intervalul orar 24:00-07:00, s-a intervenit si in parcurile Tineretului si Lumea Copiilor, dar si in Herastrau Vechi, Herastrau Nou si Miorita.

Cel mai recent tratament de combatere a tantarilor efectuat de Compania Ecoigienizare (care tine de PMB) a avut loc in data de 4 iulie si a inclus un numar de 119 strazi din sectorul 4.

Aplicarea tratamentelor pentru combaterea tantarilor va continua si in zilele urmatoare, pe restul de strazi din toate cele sase sectoare ale Capitalei, pana la finalizarea celui de-al doilea tratament.

De maine incep si tratamentele de deratizare

“De asemenea, incepand de luni, 8 iulie, Compania Municipala Eco Igienizare Bucuresti S.A va demara tratamentele de deratizare la retelele tehnico-edilitare apartinand RADET. Vor fi aplicate tratamente la guri de vizitare, camine si canale aferente sistemului de transport si distributie agent termic in sistem centralizat. Pentru deratizare, se vor utiliza aproximativ 97 de kg din substanta raticida Agrorat Wax Blocks.

Concomitent cu tratamentele de deratizare, se vor efectua si tratamente de dezinsectie la retelele edilitare RADET. Substanta folosita este K-othrine Profi EC250.

Toate substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fara efecte adverse asupra mediului inconjurator si asupra organismului uman”, potrivit comunicatului de presa.

Unde se pot face sesizari

Primaria Capitalei anunta si disponibilitatea unui numar de telefon pentru preluarea sesizarilor si programarii interventiilor – dispecerat al Companiei Municipale Eco Igienizare Bucuresti: 0371.16.88.17, functional 24h/24h, care preia in regim de urgenta toate sesizarile cetatenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 − 2 =