Un an de la alegerile locale din 2016. Si-au meritat voturile primarii actuali sau nu?

alegerile locale

Aceste randuri nu sunt o analiza a ceea ce s-a facut si ce nu s-a facut in cele 12 luni de cand primarii actuali din Bucuresti, de la primarul General si pana la cei de sectoare, si-au preluat fotoliile. Sunt doar un reminder, o bifare in calendar prin care va aducem aminte ca a trecut un an de la alegerile locale din iunie 2016. O analiza, cel putin pe sectorul 4, pregatim acum si o vom publica in curand.

Pana atunci, va invitam pe voi, cititorii nostri, sa ne spuneti daca sunteti multumiti sau nu de ceea ce a facut pana acum “noua” administratie locala in cele 365 trecute de la alegerile locale.

Comentati pe aici sau pe Facebook si lasati-ne parerile voastre.

1 Comment

  1. Doru

    June 6, 2017 at 7:07 am

    Stimati domni,

    Din pacate a trecut un an de la alegeri si a trecut degeaba. nu se vede mai nimic la nivel de capitala. Doamna primar, promitea la un post de televiziune (Digi24), ca in jumatate de an, se va imbunatati simtitor traficul in capitata. A promis transport gratuit si autovehicule noi la RATB… Degeaba. Infrastructura e exact la fel cum a preluat-o. Nici macar deschiderea totala a Pasajului Rutier Sudului nu s-a realizat. Nu mai zic de alte proiecte de infrastructura noi (Pasaj peste centura la Berceni si Domnesti). Nici macar proiecte incepute din 2007 nu sunt terminate (Pasaj Eroii Revoluitiei). As vrea sa gasesc sa enumar lucruri care s-au bifat, dar din pacate nu imi trece niciunul prin minte. Poate totusi cineva ma cortecteaza si imi indica si apecte pozitive ale noii conduceri de la Primaria Capitalei sau macar de la cea de Sector 4. Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + twenty =