Unde evadam? Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend

victoriei

Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Creart) organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului “La pas pe Calea Victoriei” pe 2 si 3 septembrie. Asa ca, dupa ce treceti prin Parcul Oraselul Copiilor, ca sa nu ratati Festivalul clatitelor, puteti sa dati o fuga pana in centrul Capitalei.

Primaria Generala anunta ca zona de la intrarea dinspre Piata Victoriei, pana la intersectia cu strada George Enescu, Calea Victoriei va redeveni pietonala, cu un traseu special, “presarat cu activitati celebre de odinioara, care animau faimoasa strada in perioada in care Bucurestiul purta titulatura de “micul Paris”.

Ce veti vedea in cadrul evenimentului? Animatori pe picioroange, portretisti si caricaturisti, defilarea cu monocicluri, mimi, lustragii si muzicieni stradali. In plus, evenimentul gazduieste cinematograf in aer liber, ateliere de creatie, ateliere de caligrafie, teatru pentru copii, expozitie de fotografie, dar si  traditionala “Bataie cu flori”, dupa cum anunta PMB.

La pas pe Calea Victoriei se desfasoara sambata si duminica, intre orele 10.00 si 21.00.

Iata programul complet:

program 1

Sursa: PMB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 6 =