Unde evadăm în weekend? Festivalul Turcesc se mută în Parcul Lumea Copiilor!

Parcul Lumea Copiilor

Dacă nu ați reușit să ajungeți acum două săptămâni la Festivalul Turcesc din Parcul Tineretului, eveniment pe care l-am prezentat pe scurt pe site-ul nostru, avem o veste bună. Organizatorii anunță că o nouă desfășurare de forțe va avea loc weekendul viitor, în Parcul Lumea Copiilor.

Asa că, dacă nu aveți alte planuri pentru acest sfârșit de săptămână, între 5 si 7 august puteți vizita Festivalul Turcesc, mai ales că vremea nu se mai anunță la fel de caniculară ca data treccută.

”Salutare, București!

Venim cu vești bune! În luna lui „Gustar” puteți gusta multe preparate tradiționale turcești precum: Lahmacun, Adana Kebab, Lule Kebab, Kataif, Katmer, Gozleme și bineînțeles, baclavale cu arome orientale.

Vă așteptăm de vineri, 5 august de la ora 17:00, în parcul Lumea Copiilor, unde găsiți, nu doar preparate turcești, dar și muzică, dans, produse turcești, tatuaje henna și pictură pe apă, Ebru.

Bineînțeles, urmează și concursuri cu premii delicioase! Așa că fiți cu ochii pe pagina de Facebook, unde o să anunțăm multe alte surprize!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =