UTILE: Restrictii de circulatie in Capitala in acest weekend. Vedeti traseele afectate si rutele alternative

restrictii

Politia rutiera anunta pentru acest weekend o serie de restrictii de trafic in Capitala, ca urmare a desfasurarii mai multor evenimente culturale si sportive.

Crosul Race For The Cure – sambata

Astfel, Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca sambata, 10 iunie, in intervalul 10:00 – 11.30, va avea loc evenimentul sportiv (cros) Race For The Cure, iar mai multe artere principale din Capitala vor fi restrictionate traficului rutier.

Evenikmentul mentinat mai sus se va desfasura pe traseul Parcare Herastrau, intrarea Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan (restrictionare totala) – Sos. Kiseleff (inchidere totala intre Piata Arcului de Triumf si Piața Victoriei) – Bd. Aviatorilor (pe trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulatie dinspre Piata Charles de Gaulle spre Piata Victoriei) – Piața Charles de Gaulle cu traversare pe la Hotel Helvetia – Bd. Aviatorilor (pe trotuarul adiacent Parcului Herastrau) – Aleea Arcul de Triumf, intrare din Bd. Aviatorilor – zona ExpoFlora – Charles de Gaulle.

Pe durata crosului, intre orele 10.00 – 11.30, se va restrictiona de asemenea accesul auto pe breteaua adiacenta Parcului Herastru, perimetrul cuprins intre Piata Beijing si Piața Charles de Gaulle.

Rute alternative:

  • Piata Arcul de Triumf – Bd. Maresal Alexandru Averescu – Bd. Ion Mihalache – Str. Buzesti;
  • Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Sos. Nicolae Titulescu – Piata Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Sos. Stefan cel Mare;

Evenimentul “Nu sunt invizibil” – sambata

Tot maine, se va desfasura evenimentul cultural educativ “Nu sunt invizibil”, in centrul Capitalei, dupa urmatorul program:

  • 30 – 11.00, adunarea participantilor in Piata Romana, pe trotuar, perimetrul cuprins intre Str. D.I. Mendeleev si Bd. Gheorghe Magheru;
  • 00 – 12.00, deplasarea in mars pe urmatorul traseu: Piata Romana – Bd. Gheorghe Magheru – Str. Dem. I. Dobrescu – Piata Revolutiei – trotuarul din fata Bibliotecii Nationale – Piata George Enescu.

big_harta_mars_10.06.2017

Potrivit celor de la Rutiera, deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie, cu exceptia tronsonului Piata Revolutiei – Piata George Enescu, iar traversarea catre locul evenimentului se va face pe la trecerea pentru pietoni.

Parada Festivalului Amintiri din Copilarie – duminica

De asemenea, duminica, 11 iunie,  va avea loc si inchiderea Festivalului Amintiri din Copilarie, respectiv o parada pe traseul: Sos. Kiseleff de la intersectia cu Str. Docentilor pana la Piata Victoriei si aleile din Parcul Kiseleff.

17-06-08-03-20-49big_restrictii_circulatie

Pentru buna desfasurare a evenimentului, Brigada Rutiera anunta ca se va restrictiona traficul, intre orele 10.00 – 14.30, dupa cum urmeaza:

  • Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei;
  • Arh. Ion Mincu, intre Bd. Aviatorilor si Bd. Ion Mihalache;
  • Monetariei, de la intersectia cu Bd. Ion Mihalache, precum si pe strazile care converg catre locul de desfasurare al evenimentului.

Ca de obicei, politistii recomanda conducatorilor auto sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri sau ale politiei locale.

Sursa: Brigada Rutiera Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + sixteen =