Va candida Daniel Băluță la Primăria Capitalei?

Daniel Baluta

De-a lungul ultimului an, cel puțin, o serie de zvonuri dădeau ca sigură candidatura actualului primar al Sectorului 4, Daniel Băluță, pentru Primăria Capitalei la alegerile din acest an.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ocazionată de anunțul demarării lucrărilor pentru construirea unei noi maternități în sectorul 4, edilul a fost întrebat de către jurnaliști dacă va candida la fotoliul de primar general. Daniel Băluță a dat un răspuns cât se poate de concis.

“(…) Legătura pe care o am cu sectorul 4 este una deosebită și faptul că suntem în derulare cu proiecte precum maternitatea, precum planșeul (lucrările la planșeul Unirii – n.r.), magistrala M2 de metrou, magistrala M4 de metrou, mă obligă să-mi continui activitatea aici”, a declarat primarul Sectorului 4.

Cu alte cuvinte, Daniel Băluță nu va candida la Primăria Capitalei, dar este cert că va intra în lupta electorală pentru cel de-al treilea mandat la Sectorul 4. De precizat este faptul că la conferința de presă a participat și premierul Marcel Ciolacu, ceea ce înseamnă că inclusiv în cadrul PSD lucrurile au fost tranșate în ceea ce privește susținerea de către social democrați a lui Daniel Băluță pentru obținerea unui nou mandat la Primăria Sectorului 4.

Cel puțin din perspectivă politică, Daniel Băluță este considerat cel mai performant primar de sector din Capitală, iar Marcel Ciolacu a confirmat chiar în conferința de presă de azi, sprijinul pentru actualul primar de la sectorul 4:

“Cred că numai un om de rea credință poate să spună că direcția sectorului 4 este una greșită. Este evident că realizările domnului primar (Daniel Băluță – n.r.) depășesc, din punctul meu de vedere, și așteptările celor care l-au votat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 2 =