Va ninge din nou in Bucuresti: prognoza meteo pentru saptamana viitoare

prognoza meteo

Meteorologii anunta din nou ninsori in Bucuresti, saptamana viitoare, asa ca prognoza meteo, cel putin pentru prima parte a saptamanii, nu are cum sa ne bucure. Totusi, potrivit edilului Capitalei, cantitatea de zapada ce va cadea incepand de luni seara va fi mai mica decat cea care a paralizat Bucurestiul in aceasta saptamana.

Ce spune Primaria Capitalei despre prognoza meteo si masurile pe care le ia administratia?

Am primit avertizare de la specialistii in meteorologie ca, incepand de luni seara, marti si miercuri, va ninge din nou in Capitala. Se va aseza din nou un strat de zapada, in jur de 20 de centimetri, deci mai mic decat cel de saptamana trecuta. Il vom gestiona, ne pregătim in toate aceste zile”, a declarat Gabriela Firea.

“Scolile vor incepe, toate. Atat crese, gradinite, scoli, licee – luni, 16 ianuarie. Nu vor mai fi motive intemeiate pentru a se intrerupe cursurile. (…) Acum, pe baza prognozei pe care o avem, nu ar fi motive pentru intreruperea cursurilor. Daca se va intampla asa ceva, vom anunta in timp util. Deocamdata, scoala incepe luni si ramane deschisa pana la vacanta din februarie“, a mai precizat Firea.

5 Comments

 1. Gabi Bogdan

  ianuarie 13, 2017 at 5:26 pm

  Salut, imi place poza pusa, dar cred ca este facuta de mine si cred ca era frumos si decent sa fiu intrebat daca poti pune poza asta in stirea de mai sus.

 2. Gabi Bogdan

  ianuarie 13, 2017 at 5:27 pm

  Salut, imaginea folosita cred ca este imaginea facuta de mine, si cred ca era frumos sa fiu intrebat daca se poate folosi.

  • administrator

   ianuarie 13, 2017 at 5:32 pm

   Da, este corect. Ne cerem scuze daca nu am procedat asa cum trebuie. Ideea este ca imaginea ne-a fost trimisa (probabil de dumneavoastra) cand am realizat articolul cu zonele care nu au fost deszapezite (https://sectorul4live.ro/foto-cum-s-deszapezit-sau-nu-sectorul-4-imagini-de-la-cititori/). Oricum, o putem sterge sau va putem cita ca sursa foto. Multumim!

  • Valy

   ianuarie 14, 2017 at 8:41 am

   Salut!

   În momentul trimiterii acestei poze ți-ai exprimat implicit și acordul folosirii acesteia pe acest site. Dacă era luată de pe blogul tău, pagina de fb. etc… puteai pune problema solicitării acordului, dar în condițiile date…

 3. Andrei

  ianuarie 15, 2017 at 12:40 pm

  20 de cm dupa mintea lu’ Firea. N-o sa fie nicio zapada apocaliptică nu știu ce prognoza folosește ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 − 3 =