Veste buna: a inceput marcarea locurilor de parcare din Sectorul 4

parcare

Sectorul4LIVE a primit de la cititorii zeci si zeci de mesaje in ultimul an legate de un singur subiect: cand se face marcarea locurilor de parcare din sector. Cum nu am reusit sa aflam niciun fel de detalii, aproape ca puteam sa juram ca administratia locala va lasa lucrurile asa si ca intrebarile cititorilor nostri vor ramane fara raspuns. Iata insa ca avem o veste buna. Primaria Sectorului 4 a demarat marcarea celor 40.000 de locuri de parcare.

Informatia a fost facuta publica de catre edilul de la 4, Daniel Baluta, pe Facebook, alaturi de un apel catre posesorii de masini pe care ii roaga sa isi mute masinile in intervalul in care echipele care marcheaza locurile de parcare isi fac treaba.

Din pacate, primarul nu da si detalii clare privind un program de lucru pe zone, dar probabil ca primaria va da (cel putin asa speram si asa ar fi normal!) un comunicat de presa lamuritor).

Iata ce spune primarul sectorului 4 in postarea sa de pe Facebook:

De ieri (luni 2 aprilie), am inceput sa marcam parcarile din sectorul 4. Colegii mei de Direcția de Mobilitate Urbana au la lucru 6 echipe care au marcat deja sute de locuri (atat nou create, cat si cele vechi ce necesitau retrasare) in cartierele Triunghiul Berceni si Tineretului. Actiunea va continua pana vom reusi sa marcam toate cele putin peste 40.000 de locuri de parcare pe care le avem in administrare. Va rog, asadar, ca in masura in care echipele noastre aflate in teren va vor solicita sprijinul, sa va mutati masinile in perioadele in care acestia lucreaza. Vopseaua se usuca in cel mult o ora, iar ulterior va veti putea folosi parcarile in deplina liniste.

CITESTE SI: Important! Mai trebuie reinnoite contractele de parcare rezidentiala si in acest an? Ce spune primaria

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 1 =