Vesti excelente de la meteorologi: vremea se incalzeste!

vremea

Desi astazi si in zilele urmatoare trebuie sa facem fata frigului care inca persista, pentru urmatorul interval de timp, meteorologii afirma ca vremea se va incalzi semnificativ.

Astfel, in Muntenia, în primele zile ale intervalului 13 – 26 februarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea. Vor fi valori medii ale temperaturilor maxime între -3 si zero grade si ale celor minime intre -14 si -11 grade.

Incepand din 15 februarie, vremea va intra intr-un proces de incalzire si, treptat, va deveni calda pentru aceasta perioada. Temperatura medie diurna va fi intre 2 si 4 grade, la inceput, atingand 10 – 12 grade, in jurul datei de 23 februarie. Temperaturile nocturne, vor creste de la -8 la -6 grade, pe 16 si 17 februarie, spre 0 grade, in cea mai mare parte a celei de-a doua saptamani. Precipitatii in general slabe, mai ales sub forma de ploaie, vor fi prezente in cea de-a doua saptamana, cu deosebire in intervalul 20 – 22 februarie, se arata pe site-ul Administratiei Natioanale de Meteorologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 1 =