VIDEO Doi calatori si controlorii RATB au fost la un pas de bataie intr-un tramvai, la Eroii Revolutiei

RATB

O calatoare aflata intr-un tramvai, in zona Eroii Revolutiei, a fost luata la rost de o controloare RATB. Aceasta din urma a impins-o pe tanara care probabil nu validase cardul de calatorie si a incercat sa-i caute buletinul in buzunar. 

In apararea fetei a sarit un alt calator. Controloarea RATB a ripostat dur, folosind un limbaj neadecvat: “”Zdreanță penală ce ești. Ești șmecher cu femeile. Penalule ce ești. Să-ți fie rușine! Faci d-astea cu bărbații, nu cu femeile”. A refuzat sa se legitimeze la solicitarea celor doi calatori si a continuat sa adreseze barbatului cuvinte culese din limbajul de mahala: “”Șmecherule de femeie îți arat eu ție. Ce **** mea zici tu mie așa? Nesimțitule. Îți arăt eu ce pățești tu. Și te-am și ***** în gură.”, dupa cum informeaza Europafm.ro.

Citeste si: Mai rau decat in jungla: Scriitoare agresata in 381 de un controlor RATB!

In plus, atunci cand au coborat din tramvai cei doi calatori, controloarea a ridicat piciorul ca sa-l loveasca pe barbat. Conducerea RATB a declarat pentru sursa citata ca s-a sesizat in acest caz si urmeaza o ancheta. Suntem satui insa de anchete fara rezultate concrete. Ni se calca in picioare demnitatea si drepturile. Cu numai doua luni in urma scriam despre cazul scriitoarei agresata intr-un autobuz RATB, tot in Sectorul 4.

Ne intrebam tot mai serios pe ce criterii isi angajeaza RATB controlorii? Oamenii astia, avand o functie care implica responsabilitate, control, interactiune si sanctionare, nu ar trebui testati inainte de a le da drumul in marea gradina a parcului RATB? Nu de alta, dar pot provoca rani fizice si traume emotionale!

2 Comments

 1. mee

  septembrie 26, 2016 at 1:53 pm

  trist…
  ori vin cu politia si jandarmeria si controleaza calumea ori sa stea acasa!
  controlalele astea sunt o balarie… sa nu mai vb ca daca ai anumita culoare a tenului nu patesti nimic (sa nu mai vb de ferentari etc)

 2. maria

  septembrie 27, 2016 at 12:45 pm

  Este trist ca astfel de lucruri se intampla tot mai des. Este doar vina Ratb-ului ca angajeaza asemenea oameni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 − three =