VIDEO – Imagini uluitoare din parcul Oraselul Copiilor – “nu am vazut in viata mea mai multa mizerie ca aici”

Oraselul Copiilor

In ultimele doua zile, cititorii nostri ne-au bombardat pur si simplu cu mesaje care fac referire la un lucru de care nu ar mai trebui sa vorbim in 2018 – nivelul de civilizatie si educatie al multor romani, nivel care s-a vazut din plin in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si se masoara in volumul de gunoi aruncat pe jos, peste tot. Imaginile de mai jos sunt chiar uluitoare, nu am exagerat deloc, dupa cum veti vedea in continuare. Iar daca nu am sti clar ca fotografiile sunt facute in Orasel, am putea sa credem ca ne uitam la un balci organizat prin Ferentari sau prin Amurgului.

Tendinta este sa dai vina pentru primarie care nu a asigurat destule pubele si cosuri de gunoi dar… sa fim seriosi, nu este cazul. De fapt, nici nu ne intereseaza primaria in contextul asta. Ne interseaza nesimtirea celor care au “pavat” Oraselul Copiilor cu gunoaie de tot felul, fara nici cea mai mica jena. Ne intereseaza, eventual, ca nesimtirea unora (si se vede clar ca sunt multi) a ramas nesanctionata de autoritati, desi nici nu vrem sa ne imaginam ce reactie ar fi avut romanul nesimtit daca politia i-ar fi dat o amenda in chiar prima zi a Pastelui…

Unul dintre cititorii nostri ne scrie ca “nu am vazut in viata mea mai multa mizerie ca aici”, iar cititoare noastra, A. C. L., ne trimite o serie de imagini realizate duminica in acelasi orasel acoperit cu gunoaie. Cititoarea noastra precizeaza ca in cursul zilei de ieri (luni 9 aprilie) “totul fusese curatat, dar seara era, din nou, dezastru”.

De la un alt cititor, care doreste sa isi pastreze anonimatul, am primit chiar un clip video care nu mai are nevoie de comentariile noastre:

2 Comments

  1. Vlad

    April 10, 2018 at 1:26 pm

    Nu este nimic uluitor. Sunt aceiasi oameni care arunca mamaliga si branza pe geam pentru pescarusi, care fumeaza in bloc, care-si parcheaza masina pe mijlocul trotuarului, care dau cu bormasina duminica la 07:00, care scuipa pe jos, care infunda ghena si care nu strang dupa cainii lor. Romani get-beget cu totii, afara la distractie. Gunoaie care fac gunoaie. Poate Politia sa-si ridice castel din amenzi, in sufletele lor mici nu poate sa intre.

  2. Anonymous

    June 4, 2018 at 1:26 am

    Referitor la acest parc…am petrecut o zi minunata dar spre final am avut un mic incident neplacut! Jucaria fiicei mele resp un catel tobi a disparut in nici 5 min de neatentie din partea noastra! Un gest f urat zic eu intr un parc de copii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =