VIDEO Pericolul ascuns din Delta Vacaresti: o noua specie de tantari ameninta sanatatea bucurestenilor

tantari

Afirmatia nu ne apartine noua, ci primarului sectorului 4, Daniel Baluta, care a oferit, in cadrul unui interviu acordat DCNews, niste informatii care par ciudate la prima vedere, dar care, daca se adeveresc, reprezinta un pericol pentru sanatatea locuitorilor din Capitala. Este vorba despre o noua specie de tantari aparuta in Delta Vacaresti.

“Va spun un lucru pe care nimeni nu il aduce in discutie. ONG-urile ar trebui sa ia act de acest subiect si sa actioneze ca atare. Avem Delta Vacaresti. Aceasta entitate are un guvernator de un an. Acel guvernator, in atatea luni, nu a facut nimic”, a declarat primarul sectorului 4 in cadrul interviului pentru DCNews. “Avem niste specii speciale de tantari care vin in acea zona. Problema este ca punem in pericol sanatatea cetatenilor. Pentru noi este dramatic ce se intampla. Atrag atentia guvernatorului Deltei Vacaresti sa ia masurile care se impun. Este o entitate separata de noi”, a precizat Baluta.

Cum spuneam si la inceput, afirmatiile primarului par un pic ciudate, iar acum asteptam reactia celor de la Asociatia Parcul Natural Vacaresti, care se ocupa de administrarea Deltei cu acelasi nume.

Puteti vedea mai jos interviul intergral de pe DCNews.ro:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 5 =