Vremea schimba foaia si in Bucuresti. Urmeaza o scadere accentuata a temperaturilor

Vremea se raceste

Meteorologii anunta ca incepand de luni dupa-amiaza, de la ora 16:00, si pana marti, la ora 20:00, in Bucuresti cerul va fi mai mult noros si, mai ales pe parcursul zilei de marti (9 noiembrie), temporar, va ploua.

“Vremea se va raci accentuat. Cerul va fi mai mult noros, iar mai ales pe parcursul zilei de marti (9 noiembrie) temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu usoare intensificari (rafale de 35…40 km/h). Minima noptii de luni spre marti va fi de 7…8 grade, iar temperatura maxima a zilei de marti se va situa in jurul valorii de 9 grade.”, se arata in prognoza ANM pentru intervalul 8 noiembrie – 9 noiembrie.

In plus, spun meteorologii in prognoza pentru urmatoarele doua saptamani pentru Muntenia, valorile termice vor fi in scadere pana pe 10 noiembrie, cand media maximelor va fi in jurul a 8 grade, iar cea a minimelor 2…3 grade. Temperaturile maxime vor creste usor pe 12 si 13 noiembrie, devenind apropiate de normalul termic cu medii de 11…12 grade, dar cele minime vor fi in continuare scazute, 0…2 grade, in medie. In cursul celei de-a doua saptamani se vor inregistra medii ale temperaturilor maxime de 8…10 grade si ale minimelor de 1…3 grade, caracterizand o vreme usor mai rece decat in mod normal.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 17 =