Cand are loc evenimentul Zilele Sectorului 4? Spectacolul a fost reprogramat

Zilele Sectorului 4

Pe 1 iunie, pe langa Ziua Copilului, a fost si Ziua oficiala a Sectorului 4. Teoretic, tot atunci ar fi trebuit sa aiba loc evenimentul Zilele Sectorului 4. Din motive care ne scapa, asta nu s-a intamplat, adica evenimentul a fost amanat. Iata ca acum am aflat, total intamplator, ca spectacolul nu a fost anulat, ci doar impins spre sfarsitul acestei luni.

Astfel, “Zilele Sectorului 4” va avea loc in zilele de 28, 29 si 30 iunie, in Parcul Lumea Copiilor, incepand cu ora 10.00 (program valabil in fiecare zi a festivalului).

Potrivit informatiilor pe care le-am gasit pe un afis de promovare a evenimentului, vizitatorii vor avea la dispozitie nu doar muzica si focuri de artificii, ci si un targ gastronomic si un nelipsitul Cross al Familiei.

Cel care va anima atmosfera show-ului este nimeni altul decat celebrul stand-up comendian, Dan Badea.

Si acum, informatiile care stim noi ca va intereseaza cel mai mult… deci, cine urca pe scena evenimentului:

Carla’s Dreams, Loredana, Delia, Fuego, The Motans si Inna sunt doar cap de afis, multi alti artisti urmand sa ne incante in cele trei zile de festival – Ruby, Alex Velea, Antonia, Adda, Alina Eremia, Mira, Matteo, Stefan Stan, Annes, Nicoleta Oancea & Band, Dj Project.

Cei interesati de evenimentul sportiv Crossul Familiei trebuie sa stie ca acesta va avea loc in ziua de 29 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =