Un recidivist, prins dupa ce a furat dintr-un magazin din sectorul 4

flagrant

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti informeaza ca ieri (miercuri 17 iulie) a fost retinut, pe raza sectorului 4, un tanar in varsta de 29 de ani, sub banuiala de savarsire a unei infractiuni de furt.

Miercuri, in jurul orei 19.00, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat pe o strada un barbat cunoscut cu preocupari de natura infractionala care, la vederea politistilor a devenit agitat si a schimbat brusc directia de mers.

Imediat, s-a procedat la interceptarea si legitimarea barbatului, iar la efectuarea controlului bagajului pe care acesta il avea asupra sa, au fost gasite mai multe obiecte de vestimentatie, fiecare cu etichetele atasate, acesta neputand justifica provenienta bunurilor.

Tanarul a fost condus la sediul subunitatii pentru audieri, iar in urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, in sarcina acestuia s-a stabilit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 17.30, in timp ce se afla intr-un magazin cu punct de lucru in incinta unui complex comercial, profitand de neatentia angajatilor, ar fi luat de pe un raft mai multe obiecte de vestimentatie, apoi ar fi parasit magazinul fara a le achita.

Prejudiciul creat prin savarsirea faptei, in valoare de aproximativ 740 lei, a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 6 =