ANUNT IMPORTANT! De vineri se deschid parcurile din Capitala

parcurile

Habar n-avem cum sa interpretam anuntul asta, asa ca va lasam pe voi, cititorii nostri, sa comentati si sa ne spuneti daca vi se pare o idee buna sau nu. Pe scurt, incepand de vineri, 15 mai, toate parcurile, gradinile publice si cimitirele vor fi deschise publicului. Anuntul a fost facut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. ce nu stim insa, este ce se va intampla cu parcurile care tin de primaria Sectorului 4, nu de primaria Generala. Se vor deschide si acestea?

Primarul confirma ca propunerea de deschidere a parcurilor, gradinilor publice si cimitirelor a fost votata si adoptata in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale si de urgenta:

“De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.”

In finalul postarii, Gabriela Firea face o serie de recomandari pentru cei care vor sa viziteze, incepand de vineri, parcurile:

“Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =