News Alert! 15 răniti într-un accident la intrarea în Pasajul Unirii! Update: o persoană a murit

accident

UPDATE:

Din păcate, o persoană nu a mai putut fi salvată. Conform celor mai recente informații. în total 22 de persoane au fost transportate la spitale pentru îngrijiri.

Știre inițială

Este incredibil, dar s-a întâmplat din nou un accident la Pasajul Unirii, iar de această dată sunt nu mai puțin de 15 răniți din cele 47 persoane aflate în autocar. 4 persoane au fost transportate la cele mai apropiate spitale.

Este vorba despre un autocar cu turiști greci. Potrivit primelor informații, practic, soferul, ca și in alte cazuri nefericite, a încercat să treacă pe sub poarta de acces pe care se află semnalizată înălțimea maximă admisă! Din păcate, poarta de acces a strivit pur și simplu plafonul autocarului.

La aceasta ora intervin pompierii si 12 ambulanțe. 4 persoane au fost duse la spital (Universitar si Floreasca). Este vorba despre două femei și doi bărbați.

Potrivit unor martori, se pare că șoferul autocarului a încercat să treacă de pe prima bandă pentru a intra în pasaj, iar viteza mare cu care circula a fost unul dintre motivele pentru care nu a reușit să oprească la timp, acroșând limitatorul de înălțime aflat la intrarea în tunel. Rămâne ca anchetatorii să comunice cauzele oficiale ale acestui tragic accident.

ȘTIREA ESTE ÎN ACTUALIZARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 9 =