Primul protest anti PSD din Popești-Leordeni de la alegerile din iunie

popesti-leordeni

Cum mai merg lucrurile prin Popești-Leordeni? Păi cum să meargă dacă nu la fel ca în ultimii 10 – 15 ani: oamenii îi fac reproșuri publice primarului PSD, pe numele lui Petre Iacob, iar primarul își vede de ale lui, ca ursul.

Ne-am uitat din curiozitate pe grupurile de Facebook ale celor din Popești și pe lângă „fac unghii” și „vând apartament în ansamblu rezidenția X”, unicele topic-uri de postări pe care le vezi pe aici, ne-a sărit în ochi o postare a unei persoane cu dizabilități, care își caută un loc de muncă. Aceeași persoană spune că sâmbăta asta (17 august), la ora 11.00 organizează un protest chiar în fața primariei Popești-Leordeni, loc unde așteaptă și alți participanți.

Dar de ce protestează? Pentru că, probabil din naivitate și prea multă încredere în oameni, doamna sau domnișoara (postarea este anonimă), a sperat că primarul va și face ce (afirmă autoarea postării) i-a promis, cu condiția să îl voteze pe el.

Mai exact, i-a spus că în schimbul votului îi va găsi un loc de muncă imediat după alegerile din 9 iunie. Ce să vezi… primarul nu mai răspunde la niciun mesaj și nu este de găsit (asta nu miră pe nimeni, pentru că se știe că Petre Iacob iese din bârlogul primăriei o singură dată la 4 ani, la alegeri).

Oare o să vină cineva la protestul din Popești-Leordeni?

Acum, nu o să interpretăm postarea doamnei drept autodenunț, dar treaba nu este deloc departe de ideea de trafic de voturi.

Până una alta, dacă aveți motive de nemulțumire față de administrația locală din Popești-Leordeni, nu uitați, sâmbătă e mare protest în fața primăriei lui Petre Iacob.

Totuși, la cât de mulțumiți sunt popeștenii față de activitatea primarului care are la activ vreo trei mandate și unul în curs, și la cât de mult spirit civic există în pseudo-rașul ăsta, noi nu credem că va veni altcineva la protest în afară de persoana care a anunțat acțiunea.

Dragi locuitori din Popești-Leordeni, comentariile vă aparțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + nine =