Primaria Sectorului 4 vrea sa preia administrarea Parcului Tineretului de la PMB si sa-l reabiliteze

Tineretului

Primaria Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa, ca va solicita Consiliului General al Municipiului Bucuresti trecerea administrarii Parcului Tineretului de la ALPAB la administratia locala. Scopul, potrivit proiectului de hotarare initiat de primarul Daniel Baluta, este reamenajarea si reabilitarea Parcului Tineretului.

“In Sectorul 4  se desfasoara un amplu program de investitii si amenajari ale spatiilor verzi aflate la limita sa teritorial administrativa, cu scopul asigurarii unui mediu de viata sanatos pentru comunitate, pentru punerea in valoare a naturii si mediului inconjurator si crearea unui spatiu de recreere adecvat pentru cetatenii municipiului Bucuresti”, se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarare.

Conform documentului care va fi supus, azi, aprobarii Consiliului Local al Sectorului 4, Primarul Daniel Baluta va fi imputernicit sa efectueze, prin aparatul sau de specialitate, toate operatiunile pentru demararea si derularea lucrarilor de amenajare a Parcului Tineretului.

CITESTE SI: Primim de la cititori: Cel mai mare parc din sectorul 4 a ajuns o ruina

Parcul Tineretului are o suprafata de 83 de hectare, fiind una din cele mai mari zone verzi din Bucuresti. Situat de-a lungul Bulevardului Dimitrie Cantemir, parcul ofera cai de acces dinspre Calea Serban Voda, Bulevardul Brancoveanu, Soseaua Mihai Bravu si Bulevardul Tineretului. Aceasta zona verde a fost prevazuta in schita de sistematizare a Capitalei inca din 1935, dar realizarea lui a inceput in anul 1965 si lucrarile au durat pana in 1974, mai informeaza priamria de sector.

1 Comment

 1. Civic

  August 24, 2018 at 2:49 am

  Wow!

  Așa da, veste! Cred că asfaltul de pe alei este tot din 1974. Este îmbătrânit și ridat, nu prea putem merge cu rolele pe acolo…
  Vă rugăm să consultați mai mulți „specialiști”, să nu iasă vreun kitsch.
  Spor la treabă!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =