Primim de la cititori: Parcul Tineretului, o ruina

Cu riscul de a va plictisi pentru ca scriem din nou despre acest subiect, publicam si astazi cateva imagini primite de la cititori in care putem vedea in ce stare a ajuns Parcul Tineretului.

Stiti bine, am mai scris pe acest subiect, starea in care a ajuns Parcul Tineretului, si promitem sa o mai facem (obsesiv, daca e nevoie!) atat timp cat Primaria Capitalei (sau ALPAB, sau orice are obligatia etc.) nu intervine pentru reabilitarea acestui loc in care multi dintre noi ne-am petrecut copilaria.

Asadar, astazi, in rubrica “Primim de la Cititori”, publicam mesajul si fotografiile trimise de catre R.M, careia ii si multumim:

Buna ziua, aici sunt cateva fotografii facute duminica, 24 septembrie 2017 in parcul Tineretului. Impresia generala: RUINA! Asfalt cu cratere si denivelari, copaci uscati si ce se mai vede prin poze…Pe langa lac, nicun fel de banca. Poate postati fotografiile, ca sa vada si cei de la Primarie, in caz ca nu sunt la curent cu aceasta situatie!


1 Comment

  1. Horis

    octombrie 2, 2017 at 9:34 am

    Daa, in comparatie cu IOR care arata incredibil de bine. Acolo chiar iti face placere sa te plimbi.
    Nici Herastraul nu mai arata prea bine, si el merita o cosmetizare cat mai urgenta, altfel daca le lasa asa sa se degradeze, va fi nevoie sa fie inchise ani de zile cum a fost si parcul Moghioros …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty − 1 =