Aglomeratie infernala la metrou in aceasta dimineata din cauza unei defectiuni pe Magistrala 2

Magistrala 2

Dupa ce pe parcursul zilei de luni trenurile de metrou au circulat cu intarziere din cauza unor probleme tehnice aparute pe tronsonul Eroilor – Nicolae Grigorescu, astazi dimineata un alt incident a dus blocarea circulatiei. De data asta, defectiunea tehnica a avut loc pe cea mai aglomerata magistrala a Metrorex, Magistrala 2, in apropierea statiei Constantin Brancoveanu.

Incepand cu orele 08.20, intreaga circulatie a trenurilor de metrou de pe Magistrala 2 a fost blocata din cauza unui macar defect. Avand in vedere ora de varf la care s-a intamplat inidentul, nu a durat mult pana cand peroanele statiilor sa se umple de oameni asa ca aglomeratia a fost incredibil de mare. Cei de la Metrorex au anuntat ca lucreaza pentur remedierea defectiunii, iar in jurul orei 9.00 circulatia trenurilor a revenit la normal.

“Informam publicul ca astazi, 24.10.2018, la ora 08:20, in apropierea statiei de metrou Constantin Brancoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulatie obisnuit. Echipele de interventie Metrorex au lucrat pentru remedierea defectiunii si reluarea circulatiei. La acest moment circulatia se desfasoara in conditii normale. Calatorii au fost informati prin sistemul de sonorizare din statiile si in trenurile de metrou”, se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Cea mai mare aglomeratie s-a inregistrat, ca de obicei, in statia de metrou Victoriei (foto Dragos Parnog – Facebook):

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 9 =