De la Cititori: Aleea Huedin a devenit dormitor stradal pentru oamenii strazii. Primaria ce pazeste?

oamenii strazii

Daca am scrie pentru prima data pe acest subiect, am putea sa gasim cateva circumstante atetuante pentru lipsa de reactie a institutiilor care tin de Primaria Sectorului 4 si care ar trebui sa intervina pentru a stopa fenomenul. Este vorba despre transformarea, de mult prea mult timp, a Aleii Huedin, in groapa de gunoi de catre oamenii strazii. Si, din pacate, nu doar de catre oamenii strazii.

Cititorii nostri ne scriu, pentru a nu stim cata oara, pe tema mizeriei din sector. Este vorba de aceasta data despre Aleea Huedin. Clar, nu este doar vina autoritarilor, ci si a unor concetateni de-ai nostri care nu au nicio treaba cu civilizatia si cu respectul fata de ceilalti. Si nu vorbim doar despre oamenii strazii, ci si despre domni si doamne certati cu bunul simt.

CITESTE SI: Primim de la Cititori: “Zona Izvorul Crisului – Huedin, plina de gunoaie”. Ar fi timpul ca Politia Locala sa treaca la amenzi!

Unele zone au fost transformate in dormitoare stradale, dupa cum ne scrie cititorul nostru, G. C.,  iar in altele mizeria troneaza fara ca cineva sa intervina. Vina autoritatilor este ca nu iau masuri drastice si eficiente pentru a impiedica oamenii strazii sa faca dezastrul pe care il fac si ca nu dau amenzi usturatoare pentru cetatenii care mai “scapa”, direct pe trotuar, cate-o hartie sau vreun ambalaj.

G. C. ne trimite cateva imagini din zona, imagini care nu mai au nevoie de comentariile noastre:

oamenii strazii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × one =