Primim de la Cititori: “Zona Izvorul Crisului – Huedin, plina de gunoaie”. Ar fi timpul ca Politia Locala sa treaca la amenzi!

Izvorul Crisului

Astazi, in cadrul rubricii “Primim de la cititori” vom publica imagini si cateva randuri de la cititorul nostru G.C. care ne atrage atentia ca in zona Aleea Izvorul Crisului “peisajul” a devenit sinistru: gunoaie peste gunoaie, facute de “consumatori” care mai beau si ei o bere “la bordura”, sau de oameni ai strazii care se perinda prin zona. Nu lipsesc din “tablou” nici resturi de mobila si multe alte obiecte abandonate. Evident, nu este vina primariei de sector pentru ceea ce se intampla, ci a celor care dau dovada de lipsa totala de bun simt! Dar si primaria are o vina, pentru ca nu se intervine in forta cu Politia Locala, cu ADP-ul si cu orice alta institutie care ar putea sa limiteze fenomenul.

Prin urmare, ii invitam si noi, ca si cititorul nostru, pe cei de la Politia Locala de la sectorul 4 sa mai treaca si prin zona asta, iar ADP-ului de Sector ii recomandam sa dea o raita cu utilajele de salubrizare si personalul din dotare si sa curete mizeria care ii sufoca pe trecatori si locuitori. A, si poate Politia Locala trece si la amendarea celor care se comporta ca pe camp, pentru ca altfel efortul celor de la salubrizare de a curatata zona aleii Izvorul Crisului va fi in zadar.

Iata ce ne scrie cititorul nostru, G.C., caruia ii multumim si pentru imagini:

“Buna dimineata. Revin cu imagini mirifice din zona aleea Izvorul Crisului. Mizerie de nedescris, gunoaie cate vrei, pare din ce in ce mai rau. Este si vina locuitorilor, si vina oamenilor strazii dar nici Primaria nu face nimic. Pe lângă ce vedeți in poze , toata zona si aleile de acces spre Huedin center sunt pline de gunoaie, mai ales spatiile verzi. In zona Huedin center si magazinele adiacente zilnic se strang diversi consumatori care stau pe trotuar sau borduri la o bere. Totul este o amestecatura de mizerie, mirosuri, oameni ai strazii, consumatori si multe ale lucruri deranjante.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =