Aplicatia Termoalert va spune unde sunt probleme in sistemul de termoficare din Bucuresti (download)

Termoalert

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta lansarea aplicatiei Termoalert – o solutie prin care compania comunica, in timp real, starea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Bucuresti.

Potrivit unui comunciat de presa al companiei, Termoalert a fost conceputa sa furnizeze, direct pe telefon, informatii relevante privind functionarea sistemului prin intermediul notificarilor in cazul unei avarii sau in cazul intreruperilor in furnizarea agentului termic ce afecteaza consumatorul:

”Sistemul de termoficare are probleme. Lipsa investitiilor din ultimii 10 ani isi arata acum efectele. Avariile sunt inca foarte dese, iar intreruperile in furnizare afecteaza functionarea normala. Totusi, se pot indrepta lucrurile. Suntem pe acest drum, dar dureaza pana cand vom simti rezultate notabile. Un consumator informat va avea incredere ca institutia care ii arata problemele si vulnerabilitatile sale impartaseste cu el modul in care cauta solutii”, sustine Claudiu Cretu, directorul general CMTEB.

Fiecare cetatean are optiunea de a completa, in spatiul special destinat, numele strazii pe care locuieste si in acest fel va fi informat in timp real cu privire la orice avarie care intervine in aceasta zona, motivul opririi temporare a serviciului, evolutia lucrarilor de remediere si data preconizata pentru reinceperea furnizarii serviciului.

Termoalert pune la dispozitia utilizatorilor si alte informatii cu caracter continuu, precum parametrii de functionare ai serviciului, toate alertele din Bucuresti si termenele estimate pentru remediere.

Aplicatia este disponibila gratuit pentru sistemele de operare Android si iOS. Ea poate fi descarcata gratuit pe telefon din APP Store (iOS) si Play Store (Magazin Play).

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen − 2 =