Atentie! RADET anunta ca de luni, 11 septembrie, incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de termoficare

incalzire 2017 - 2018

RADET anunta ca din data de 11 septembrie 2017 va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de termoficare.

Potrivit companiei, actiunea este necesara pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire 2017-2018, data privind furnizarea agentului termic pentru incalzire urmand a fi anuntata ulterior.

RADET face apel la consumatori sa ia toate masurile necesare pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundatii in apartamente) ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.

“Asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate”, potrivit comunicatului de presa al RADET.

CITESTE SI: Firea: RADET-ul, tinta pentru preluarea pe doi lei de catre „fosti securisti”

In acelasi timp, Regia avertizeaza ca, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicata in Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire.

Sursa: RADET

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − nine =